Κυριακή 26 Μαΐου 2013

επεισόδια


Ο Πάτρικ πάει στον τραγανό Κάβουρα γιατί κάτι συμβαίνει στην κοιλιά του. Ο Μπομπ του προτείνει να φάει καβουροπάτι. O κύριος Καβούρης τον πείθει να πάρει πολύ περισσότερα καβουροπάτι. Ο Πάτρικ τρώει όμως δεν μπορεί να τα πληρώσει. Έτσι ο κύριος Καβούρης τον βάζει να πληρώσει σε ίδος. Βάζει τον Πάτρικ να σφουγγαρίσει αλλά αυτός τρώει το σαπούνι, τον βάζει να βάλει παγάκια σε ένα βαρέλι όμως αυτός τα σπάει. Για τέλος τον βάζει να ρίξει τα σκουπίδια στον αγωγό όμως αυτός χαλάει την μηχανή και ανατινάζεται ο τραγανός Κάβουρας. 

Ο Μπομπ και ο Πάτρικ πάνε για κάμπινγκ λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Ο Καλαμαρης θέλει να τους αποδείξει πως κατασκηνώνει καλλίτερα από αυτούς έτσι έρχεται μαζί τους. Ο Καλαμάρης παίζει κλαρινέτο όμως ο Μπομπ  του λέει πως είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να καλέσει μια θαλάσσια αρκούδα. Ο Καλαμάρης πάλι τους ειρωνεύεται και κάνει τα πράγματα που καλούν τις θαλάσσιες αρκούδες και μια θαλάσσια αρκούδα του επιτίθεται, αυτή την φορά ακούει τον Μπομπ και τον Πάτρικ και μπαίνει στον κύκλο που διώχνει τις αρκούδες.

Ο Πάτρικ λέει στον Μπομπ Σφουγγαράκη ότι ο θείος του ήταν ξακουστός, ο 
κύριος Καβούρης λέει στον Μπομπ Σφουγγαράκη ότι κάποιος συγγενείς του ανακάλυψε το πορτοφόλι δαγκάνα και η Σάντυ για κάποιον συγγενή της που ανακάλυψε το πετρέλαιο στο Τέξας. Ο Μπομπ συνειδητοποιεί ότι δεν έχει κάποιον διάσημο  συγγενή. Πάει με την Σάντυ στο ιστορικό βιβλίο του βυθού του Μπικίνι και ανακαλύπτει ότι ο προπροπροπροπροπρο παππούς του έσωσε τον βυθό του Μπικίνι. Στο τέλος βρίσκει το άγαλμα του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: