Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Χαρακτηρες



Μπομπ Σφουγγαρακης
 
Mπομπ Σφουγγαρακης:Ειναι ενα αφελες σφουγγαρη και προταγονιστης του εργου.Μενει σε ενα ανανα διπλα στους φιλους του τον Πατρικ και τον Καλαμαρη.Μαθενει οδηγηση στην σχολη οδηγησης της κυριας Παφ.Δουλευει σε ενα εστιατοριο τον τραγανο καβουρα και συνιθος μπλεκει σε περριπετιες.Οι αφελια του αλλα και η μεγαλη εσιοδοξια του καταληγει στο ολοι να τον εκμεταλεβοντε.Το να δουλευει ως μαγειρας ειναι το ονειρο του και το ζει δουλευοντας στον τραγανο Καβουρα αλλα θεορει την μεγαλητερη προαγογη να καθετε στο ταμειο
           
Πατρικ

Πατρικ: Ειναι ενας αστεριας, ειναι τεμπελης, παχουλος,αφελης  και καλιτερος φιλος του Μπομπ Σφουγγαρακη .Δεν ειχαι ποτε πιασει δουλεια αλλα του αρεσει να μπλεκει σε δουλιες του τραγανου Καβουρα.Δεν εχει ονειρα και ουτε σκοπο να πειασει δουλεια.Μπορει να στεκετε ακινητος χωρις να κανει τιποτα για ωρες.Στο μονο που ειναι καλος ειναι στο να κανει φουσκες και να ψαρευει τσουκτρες.Παρολο που ο Πατρικ ειναι το πιο ανοητο  πλασμα του βυθου Μπικινη ειναι πολυ καλιτερος οδηγος απο τον Μπομπ.

Καλαμαρης
Καλαμαρης:Ειναι ενα καλαμαρι δουλευει και αυτος στον τραγανο καβουρα αλλα δεν του αρεσει προτημαει να πεζει κλαρινετο και να χορευει, μιση τους παντες αλλα πιο πολυ τον Μπομπ Σφουγγαρακη παρολο που αφτος δεν το καταλαβενει. 

Καβουρης
 Kαβουρης: Ο Καβουρης ειναι ενα καβουρι συχνα τον φωναζουν κιριο Καβουρη εχει μια κορη την Περλα που ειναι φαλενα.Ειναι ιδιοκτητης του Τραγανου Καβουρα  και εκμεταλεβετε την αφεληα του Μπομπ προς το ωφελος του γιατι ειναι τον πιο τσιγκουνικο και απλιστο πλασμα του βυθου του Μπικινη.Συμπαθει πολυ τον Μπομπ αλλα θα τον πουλουσε για 5 ευρο.


Σαντυ
 Σαντυ: Η Σαντυ ειναι ενας σκιουρος που ηρθαι απο το Τεξας με μια μασκα και μια στολι γεματο αερα.Ο Μπομπ εμαθε τα περρισοτερα για το καρατε απο αυτην. Της λειπει το Τεξας αλλα δεν θελει με τιποτα να φυγει απο τον βυθο του Μπικινι. 


 Πλανγκτον
                                                                         
Πλαγκτον:Ο Πλανγκτον ειναι ενα πλαγκτον και ο μονος κακος. θελει να κλεψει την μιστηκη συνταγη του Καβουροπατι.
Το μικρο του ονομα ειναι Σελντον αλλα δεν το αναφερουν συχνα.Η γυναικα του ειναι ενας υπολογιστης που τον βοηθαει να κλεψει την συνταγη του Καβουροπατι. 
Γκαρι
Γκαρι: Ο Γκαρι ειναι ενα σαλιγκαρι και το κατικιδιο του Μπομπ.
Η συμπεριφορα και η φωνη του μιαζει με της γατας.Παρολο που ειναι ζωο ο Μπομπ καταλαβενει οτι λεει                                
Κιρια Παφ

Κιρια Παφ:Η κιρια Παφ ειναι ενα ψαρι που οταν χτυπαει φουσκονει.Ειναι δασκαλα του Μπομπ στα μαθηματα οδηγησεις αλλα τον μιση γιατη τα παει χαλια στα μαθηματα.Μονο τα σπιτια των προταγονιστων εχουν διαφορετικο σχημα απο τα αλλα ομως παρολο που αυτη πεζει σημαντικο ρολο το σπιτι της ειναι οπως των υπολιπων ψαριων. 

Περλα
Περλα:Η Περλα ειναι μια φαλενα και η κορη του κιριου Καβουρη.Ειναι δεκα εξι χρωνον,κανει παρτι σε ολα τα γενεθλια της αλλα δεν ειναι καλα λογο την τσιγκουνια του πατερα της.       

Λαρη
Λαρη:Ο Λαρη ο αστακος ειναι ο ναυαγοσοστης της λιμνης γκου την λιμνη του βυθου του Μπικινη παρολο που συνηθος πεζει.Ειναι καλος φυλος του Μπομπ και της Σαντη παρολο που ο Μπομπ τον ζυλευει τον Λαρη επιδη  μερικες φορες περναει περισσοτερο χρονο με την Σαντη και επιδη ειναι ναυαγοσοστης.                                                                        
             

Ιπταμενος Ολλανδος
Ιπταμενος Ολλανδος: Ο Ιπταμενος ολλανδος ειναι ενα φαντασμα που εχει πεθανει εδω και 500 χρονια και τωρα στιχιονη τις 7 θαλασσες.Ειναι ο προταθλητης των κομπων παρολο που δεν ξερει να δενει παπουτσια.   

Πατσι ο πηρατης
Πατσι ο πηρατης :Ο Πατσι ο πηρατης ειναι ο μεγαλιτερος θαυμαστης του Μπομπ Σφουγγαρακη και παρουσιαζει τα πιο μεγαλα και τα γιορτινα επεισοδια του Μπομπ Σφουγγαρακη.Εχει εναν παπαγαλο τον Ποτη που μιλαει με κανονικες λεξεις.                                                                                                   
Καρεν
      
Καρεν:Η Καρεν ειναι ενας υπολογιστης και η γηνεκα του Πλαγκτον.Την προγραματισε ο Πλαγκτον ομως τωρα την βαριεται ομως χορις αφτην ο Πλακτον θα ηταν πιο πολυ αποτυχημενος. 

Γοργονος
Γοργονος:Ο Γοργονος ειναι ενας γερος σουπερ ηρωας και αγαπημενος ηρωας του Μπομπ Σφουγγαρακη,μενει σε ενα γεροκομιο μαζι με τον φιλο του τον Πεταλιδα.Δεν καταλαβενει καλα τη γινετε γυρο του. 


Πεταλιδας
     Ο Πεταλιδας:Ο Πεταλιδας ειναι ο βοηθος του Γοργονου.Παρολο που ειναι 7 χρονια μικροτερος απο τον Γοργονο ολοι του φερονται σαν να ειναι παιδι και τον φωναζουν αγορι Πεταλιδα.Εχει δυο ονοματα Πεταλιδας και Στριδης αλλα σε μερικα καινουρια επεισοδια του Μπομπ Σφουγγαρακη τον φωναζουν θαλασσολικο.               
Καλαμαριλιαμ

Ο Καλαμαριλιαμ: Ο Καλαμαριλιαμ ειναι ενα πλουσιο καλαμαρι.Ο Καλαμαρης τον μεισει γιατι εχει καταφερει ολα τα πραγματα που αυτος εχει αποτυχει.Ειναι μουσικος αλλα συχνα τον δυχνει να ασχολειτε με διαφορα πραγματα και να ειναι ο καλιτερος σε αυτα.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: